Tози сайт изисква Flash player 8, моля инсталирайте от тук

Събития
Новини
За нас
Екип
Награди
Инициативи
Предложения
Общи въпроси
Контакт
Каталог в табличен формат (xls)
Неустоимо предложение!
Литературен фестивал ПЛОВДИВ ЧЕТЕ

ИК Жанет45

Събития » Премиера в София на книгата „Коланджа” от Христо Красин


images

Премиера в София на книгата „Коланджа” от Христо Красин

ИК Жанет 45 Ви кани на представянето

на книгата „Коланджа” от Христо Красин
представящ проф. Лучиян Милков

26 ноември 2013 вторник, 18.30 часа
Barista Coffee and More


„Коланджа” (в превод от староесейски език, на който са говорели есеите, едно от най-старите еврейски племена) означава Книга, паднала или дошла от небето.
В нея се разказва за една огромна тайна, която е дълбоко пазена във вековете. През хилядолетията нещо много тайно е било скрито от човечеството. Цивилизациите след Сътворението не са знаели една значима подробност от възникването и разселението на народите. Тази тайна е била скрита дори и от Библията и това наложило Старият завет едностранчиво да отразява някои подробности от историята на човечеството.
Към разкриването на неизвестното ни води писателят Христо Красин, като ни потапя в съдбите на невероятните си герои. Те, от своя страна пък са истинските жертви по пътя на цивилизационното развитие на държавата ни - алчни полицаи, нагли мутри, корумпирано чиновничество и мафиотизирано правителство, ръководено от ниско интелигентен и също корумпиран премиер - това е естествената среда в която малките, неравностойни в социално отношение, но иначе с невероятно висок морал хора, се борят и за оцеляването си и за изваждането на бял свят на голямата Библейска тайна…

Проф. д-р Лучиян Милков
УНСС, София