Tози сайт изисква Flash player 8, моля инсталирайте от тук

Събития
Новини
За нас
Екип
Награди
Инициативи
Предложения
Общи въпроси
Контакт
Каталог в табличен формат (xls)
Неустоимо предложение!
Литературен фестивал ПЛОВДИВ ЧЕТЕ

ИК Жанет45

Събития » Премера на "Демони" в Пловдив


images

Премера на "Демони" в Пловдив

ИК "Жанет 45" ви кани на представяне на книга първа "Демони" от романовата поредица „Шейсет и четири хиляди деветстотин двайсет и осем“ на Борис Роканов.

За какво става въпрос?

"Нищо повече, освен градиозен роман в не знам вече колко части. Замисълът на автора е грандиозен, а първата част вече е факт... Нарича се „Шейсет и четири хиляди деветстотин двайсет и осем“. Купете я и ако съжалите след прочита, лично Тома Марков ще ви върне парите.

Представя Младен Влашки
С участието на Ивайло Христов

22 март 2010 (понеделник), 18.00 ч.
Пловдив, Балабанова къща

 

„Шейсет и четири хиляди деветстотин двайсет и осем“ е прекрасна история за хора. Всъщност това е тайният свят на всеки човек. Дочути в детството думи, неясни действия, необясними обрати – всичко, което едно дете събира в себе си и навързва в страшно-смешната приказка ЖИВОТ.
И пак, докато четях книгата, си помислих, че добрият автор е дете. Завива се вечер през глава и остава насаме със своите странни играчки – спомените. Остава сам в онова място, наричано минало... което всъщност ни е нужно в настоящето. И някаква носталгия ме обзе, тъга... Посмях се... Прииска ми се пак да съм малка.
Това ще направи и с вас „Шейсет и четири хиляди деветстотин двайсет и осем“.                                                       


Мария Станкова