Tози сайт изисква Flash player 8, моля инсталирайте от тук

Събития
Новини
За нас
Екип
Награди
Инициативи
Предложения
Общи въпроси
Контакт
Каталог в табличен формат (xls)
Неустоимо предложение!
Литературен фестивал ПЛОВДИВ ЧЕТЕ

ИК Жанет45

Събития » Представяне на Боян Бенев в Пловдив


images

Представяне на Боян Бенев в Пловдив

ИК "Жанет 45" и Mojito Plovdiv ви канят на премиера на

Малка книга за бизнеса
             и
 Малка книга за реалността

от Боян Бенев
Млад предприемач на годината в Обединеното кралство за 2007 г.

Илюстрации Райчо Станев

21 януари 2010 (четвъртък), 19:00
Mojito Plovdiv
(до Търговската гимназия)

 

Боян Бенев е 25-годишен предприемач и лектор роден в София и отраснал във Великобритания. Автор е на „Малка книга за бизнеса”. Райчо Станев е илюстратор, графичен дизайнер и визуален артист, носител на множество награди.


За Малка книга за бизнеса

"Идеите на другите не винаги са най-добри. Понякога се налага да направим допълнително усилие и да поразсъждаваме сами. Със своя афористичен изказ и неповторимо визуално красноречие “Малка книга за бизнеса” преосмисля правилата за правене на бизнес и ви дава поле за размисъл, което ще ви помогне да стуктурирате собствените си идеи.

Бизнесът, инвестирането и предприемачеството са много лични начинания. Нужен ни е подход, за да вместим всичко, което чуваме, виждаме или прочитаме в нашата собствена мисловна структура. “Малка книга за бизнеса” предлага точно това.”

Боян С. Бенев, автор

Написана от Младият предприемач на годината в Обединеното кралство за 2007 г., Боян С. Бенев, и илюстрирана от лауреата на множество награди, дизайнера Райчо Станев, “Малка книга за бизнеса” дискутира 26 фундаментални правила на бизнеса и инвестициите в необикновено сбит, есенциален формат.

Книгата е подходяща за най-широк кръг читатели: от студенти в самото начало на своето обучение в областта на бизнеса, мениджмънта и инвестициите, до опитни професионалисти, които се стремят да научат нещо ново за себе си и своята лична мотивация.

Великолепните илюстрации допринасят за познавателно-афористичния дух на книгата като дават възможност на читателя бързо да преминава от тема в тема без да изгубва посока, а същностните поуки на книгата се запечатват в съзнанието му за дълго.


За Малка книга за реалността

България е адски далеч от „промяната”.

За да се случи промяна е нужно действие.

За да има действие е нужна дискусия.

Трудните времена – като тези, пред които сме изправени – крият в себе си една сериозна възможност: да поставим под въпрос всички неща в заобикалящата ни действителност, които сме приели за даденост. Трудните времена ни принуждават да мислим и действаме извън собственото си уютно убежище. Ако се възползваме от тази възможност да разгледаме света с нови очи, това би могло да ни даде така нужната искрица, от която пламват толкова нови идеи.

Една малка книжка не може да промени мисленето ти, но би могла да провокира дискусия. Със своите 26 кратки глави (от по една страница всяка) „Малка книга за реалността” на Боян Бенев се стреми да постигне тъкмо това.

„В тази книга съм събрал, най-общо казано, своите лични, непрофесионални възгледи по различни теми. Не очаквам читателите да се съгласят с написаното от мен – очаквам да ги оспорят и те да им послужат като основа за дискусия.”

Боян Бенев

За повече информация:
www.boyan.co.uk
www.boyan.co.uk/mp.pdf
http://e-rayo.net

21 януари 2010 (четвъртък), 19:00
Mojito Plovdiv
(до Търговската гимназия)
ул. "Иван Андонов" 5piccover_world[1].jpgpiccover_business[1].jpg