Tози сайт изисква Flash player 8, моля инсталирайте от тук

Събития
Новини
За нас
Екип
Награди
Инициативи
Предложения
Общи въпроси
Контакт
Каталог в табличен формат (xls)
Неустоимо предложение!
Литературен фестивал ПЛОВДИВ ЧЕТЕ

ИК Жанет45

Събития » Сайтът на книгата "Без нея"


images

Сайтът на книгата "Без нея"

ИК "Жанет 45" напомня на всички почитатели и противници на Рей Клуун, че книгата му "Без нея" има и сайт: http://bezneya.com.

Ако промотирането на романа "Отива една жена при лекаря" със собствен сайт http://otivaednazhena.com е отворило апетита ви за нетрадиционно и иновативно представяне на книги, сайтът http://bezneya.com също ще ви допадне.

"Отива една жена при лекаря" се превърна в една от най-коментираните книги на годината. Независимо какво мислите за книгата и "онова копеле", нейния автор, сигурно сте съгласни, че тя "натиска правилните бутони".
Посетете http://bezneya.com и ще забележите обезоръжаващата откровеност и самоирония, с които Клуун коментира заниманията си с проза и приключенията на героя си. 

„Без нея” не е „Отива една жена при лекаря”. В „Без нея” не умира никой освен едно заблудено кенгуру, тоест – не вадете пакетчетата с носни кърпички от шкафа. „Без нея” не е нищо повече или по-малко от втора и последна част на една двулогия. Двете книги заедно възпроизвеждат една история, интерпретация на вижданията ми за приятелството и любовта, за телесната и душевната вярност, за живота и смъртта.
Заедно двете книги образуват една сурова (вярно, доста посредствена, функционално посредствена, ама самият Стейн е посредствен, а коката не помага да се пребориш с посредствеността) приказка за силата на любовта.

 pic5-kluun.jpgpickluun_cover_print.indd[1].jpg