Tози сайт изисква Flash player 8, моля инсталирайте от тук

Събития
Новини
За нас
Екип
Награди
Инициативи
Предложения
Общи въпроси
Контакт
Каталог в табличен формат (xls)
Неустоимо предложение!
Литературен фестивал ПЛОВДИВ ЧЕТЕ

ИК Жанет45

Събития » Сайтът на "Отива една жена при лекаря" с огромен брой посещения


images

Сайтът на "Отива една жена при лекаря" с огромен брой посещения

ИК "Жанет 45" с гордост съобщава, че първият издателски сайт на книга у нас http://otivaednazhena.com се радва на голям интерес.
За двата месеца на съществуването си http://otivaednazhena.com има над 6 300 посещения, а романът "Отива една жена при лекаря" на Рей Клуун се очертава като една от най-коментираните книги на годината.
Вижте избрани отзиви от списания, сайтове и блогове от България на http://www.otivaednazhena.com/review_bg.php.

„Отива една жена при лекаря” ще се превърне във вашата книга, ако не сте загубили усета си за нормалното разказване. Точно това умее този автор, Рей Клуун. Нещата, които се случват в живота на Стейн и Кармен, са дотолкова ужасяващи, че могат да бъдат описани само по начина, по който ги описва той: честно. Срутването на тяхното ежедневие, битката с неумолимата болест, лекарските грешки ако щете, а и потресаващият край. . . – ето ви всичко необходимо и за розов роман, и за медицински трилър. „Отива една жена при лекаря” обаче ви разказва за тази трагедия с онзи разбираем език, който единствен може да ви хване за гърлото и да стигне до сърцето и разума.

Христо Карастоянов, редактор на българското издание на „Отива една жена при лекаря”
Пълният текст - в PDF формат

"Сега ще ви представя нещо изключително--по две причини. Първата е самата книга, разбира се. Втората--че най-после български издател се сети, че доброто представяне на книгите в интернет е правилният път. Сиреч, че една инвестиция в специален сайт за книга е много по-ценна, отколкото десетки бродения из страната сред скучаещи пенсионери и самовлюбени местни творци с висок % графомани сред тях... Затова хвала и да се множи стореното :) "

Книгомрежа в blog.bg
Пълният текст - http://knigomrezha.blog.bg/

Тази книга е предел в представите ми за много и все важни неща. Преди всичко обаче осъзнавам, че ми липсва желание и порив да я оценявам, да пресявам образите и случките, в търсене на скритата авторова идея, да давам оценки за редно и нередно, за правилно и грешно, за морално и безнравствено. Приемам, без каквито и да било резерви, откровения разказ на един минал през ада мъж, стъписна от искреността, с която е поднесен. Какво ти стъписване!? Пометена съм! В състояние съм да изпитвам единстено съчувствие. И преклонение. Пред Любовта.

Жени Адарска, председател на Асоциацията на пациентите с онкологични заболявания
Пълният текст - в PDF формат

Това са само част от отзивите за книгата, повече ще откриете на http://www.otivaednazhena.com/review_bg.php  

Ако вече сте прочели книгата, ще се радваме да споделите мнение в рубриката "Отзиви". А също така впечатления за сайта на книгата http://otivaednazhena.com, превода на Мария Енчева, оформлението на Райчо Станев, рекламната кампания на "Жанет 45" и всичко останало, свързано с "Отива една жена при лекаря".