Tози сайт изисква Flash player 8, моля инсталирайте от тук

Събития
Новини
За нас
Екип
Награди
Инициативи
Предложения
Общи въпроси
Контакт
Каталог в табличен формат (xls)
Неустоимо предложение!
Литературен фестивал ПЛОВДИВ ЧЕТЕ

ИК Жанет45

Събития » В очакване на романа „Отива една жена при лекаря”


images

В очакване на романа „Отива една жена при лекаря”

Глобалният поход на романа „Отива една жена при лекаря” от Рей Клуун ще достигне България в началото на май, когато книгата ще бъде по книжарниците. За нея ще се говори много. Страстно и разпалено. Често напълно противоречиви неща. Надникнете за всеки случай в сайта, посветен на романа, http://otivaednazhena.com, за да бъдете предупредени и подготвени.


„Клуун знае как да докосне читателя и как да го разтърси дълбоко... „Отива една жена при лекаря” пресъздава един различен вид боледуване и е ода за любовта във всичките й аспекти.”
Marie Claire

„Бившият холандски рекламен специалист Клуун разказва историята си точно както се е случила в живота, с цялата абсурдност и смешни моменти на това да живееш с някой, който умира. Един прекрасен роман за смелостта, безпомощността и истинската любов.”
Cosmopolitan Germany

„Прям и оригинален стил на писане... Клуун умишлено е наситил своя автобиографичен роман (но не автобиография) с анекдоти и безсрамен хумор. Това дава на историята емоционално ободряващ ефект... Тя никъде не страда от излишен патос и не търси съжалението на читателя. В същото време този оригинален, суров, почти груб стил на писане постоянно изненадва и изважда читателя от равновесие."
Viva